Breadcrumbs


Ο καιρόςΜετρητής Επισκεπτών


Σήμερα4
Χτες3
Εβδομάδα4
Μήνας129
Συνολικά12640

24 Σεπτεμβρίου 2018

Who Is Online

Guests : 2 guests online


Σφάλμα
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ανακοινώσεις - Νέα

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-16

 

 

26-2-2016

 

Σήμερα, ημέρα Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας άσκηση σεισμικής ετοιμότητας.

 

 

23-2-2016

 

 

Σήμερα, ημέρα Τρίτη, επισκέφθηκε το Σχολείο μας η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Κορινθίας, κα Παρασκευή Κρεμπς, η οποία πραγματοποίησε έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τον Διευθυντή και τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου, για λειτουργικά και εκπαιδευτικά θέματα.

 

 

10-02-2016

 

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016, το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, πατήστε εδώ.

 

29-01-2016

 

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εκκλησιασμός στην παλαιά εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου, προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων και των Τεχνών. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός κ. Βατσολάκη Αντωνία.

 

 

23-12-2015

 

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, το Σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στο Υδροθεραπευτήριο και στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, όπου παρακολουθήσαμε την παράσταση « Όλιβερ Τουίστ » του Καρόλου Ντίκενς. Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πατήστε εδώ.

 

18-12-2015

 

Σήμερα, ημέρα Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, οι γονείς προσήλθαν στον χώρο του σχολείου για να παραλάβουν τους ελέγχους επίδοσης των μαθητών για το Α? τρίμηνο και να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για τη συνολική πρόοδό τους.

 

 

1-12-2015

 

Σήμερα, ημέρα Τρίτη, επισκέφθηκε το Σχολείο μας η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Κορινθίας, κα Παρασκευή Κρεμπς, η οποία είχε εποικοδομητική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

 

19-11-2015

 

Σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, το Σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείοκαι στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου. Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, πατήστε εδώ.

 

 

8-10-2015

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίων Κλεωνών για την προσφορά ενός σύγχρονου φορητού υπολογιστή, συμβάλλοντας στην προσπάθεια αναβάθμισης του εξοπλισμού του εργαστηρίου Η/Υ και προσαρμογής της παρεχόμενης εκπαίδευσης στις επιτακτικές ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας μας.

 

 

7-10-2015

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Νεμέας και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Νεμέας κ. Καραμήτσο Γεώργιο, για την άμεση ανταπόκρισή τους στα έγγραφα αιτήματά μας για αγορά ενός καινούριου φωτοαντιγραφικού μηχανήματος, καθώς και την αποξήλωση της παιδικής χαράς του Σχολείου μας, η οποία εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των μικρών μας μαθητών/-τριών.

 

 

5-10-2015

 

 

Η 1η Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους, έχει θεσμοθετηθεί σαν «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού». Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, στο Σχολείο μας διοργανώθηκαν διάφορες δραστηριότητες με θεματικό άξονα «Σχολικός Αθλητισμός ? Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα». Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό, μεταβείτε στην Κατηγορία "Δραστηριότητες" και επιλέξτε "Εκπ. Επισκέψεις - Εκδηλώσεις". Εναλλακτικά, πατήστε εδω.

 

 

1-10-2015

 

Σήμερα, 1η Οκτωβρίου, ημέρα Εορτασμού της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου, οι μαθητές/-τριες του σχολείου μας εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρχαίων Κλεωνών, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

 

11-9-2015

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας εύχεται σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας,

 

 

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 

 

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τσιαμάκη Παναγιώτη, για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 4 χρόνια, αλλά και για τη συνολική του προσφορά στο Σχολείο μας, τόσο από τη θέση του Διευθυντή, όσο και από τη θέση του εκπαιδευτικού.

 

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμο Νεμέας, τον Πρόεδρο του Τ.Δ. Αρχαίων Κλεωνών, κ. Θεοδοσίου Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Στεφάνου Γεώργιο, καθώς και την κ. Στεφάνου Ευθυμία, οι οποίοι μερίμνησαν ώστε ο σχολικός χώρος να είναι σήμερα, ημέρα του Αγιασμού, πανέτοιμος, καθαρός και περιποιημένος για να υποδεχθεί τους μικρούς μας μαθητές!

 

 

9-9-2015

 

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 π.μ. Παρακαλούνται οι μαθητές/-τριες να έχουν μαζί τους τις σχολικές τους τσάντες, ώστε να παραλάβουν τα καινούρια τους βιβλία.

 

 

7-9-2015

 

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν σε επιμορφωτικό σεμινάριο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου, με θέμα "Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου", που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Κορινθίας, κ. Παρασκευή Κρεμπς.

 

3-9-2015

 

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν σε επιμορφωτικό σεμινάριο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου, με θέμα "Διδασκαλία με χρήση Τ.Π.Ε.", που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Κορινθίας, κ. Παρασκευή Κρεμπς.

 

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 


Designed by Koutsovasilis Anastasios | Administrators: Vatsolaki Antonina, Vlogiaris Sotiris (Copyright © 2013)